10102276A~Jane-Fonda-Barbarella-Posters.kuva:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/adc/10102276A~Jane-Fonda-Barbarella-Posters.jpg

Usemman kuin kerran olen kuullut hämmästeleviä epäilyjä seksuaali-identiteetistäni. Syy on aina ollut sama: miten ihmeessä voit ihastella naisten kauneutta! Taas aloitit lauseesi: "Se ihana, viisas, lahjakas, kaunis nainen siellä..." Kuinka nainen voi kehua toisia naisia? Kuinka nainen voi kiinnittää huomiota toisten naisten kauneuteen, ihanuuteen? Sekin on ihmeellistä, että sinä näet KAIKKI naiset ihanina!"

Jep, niinpä näen. Näen minä miehetkin ja miehiäkin. Tosin Yhtä Miestä kerrallaan katselen 'sillä silmällä'. Ihana mies! Tietenkin. Oma Kloonini, eikun George. Ja minä, minähän olin nuorena Harmi Haavikko, tai vaikka Kissanainen tai Barbarella. Esitin kerran lasteni kauhusynttäreillä (viatonta versiota tosin) Vampirellaakin. Lapsiaan noutamaan tulleita isukkeja hymyilytti, taisivat odottaa mustien sukkanauhojen vilahtavan.

Minusta on hauska katsella ihmisiä, nähdä heissä kaunista ja hyvää. Useimmiten ihmiset ilahtuvat, jos heissä huomaa yhtäläisyyksiä jonkin julkisuuden henkilön kanssa, oli kyseessä sitten geenitutkija, aitajuoksija tai näyttelijä. Ei visuaalisuus ole homojen etuoikeus, vaikka niin koettaakin väittää.

En halua pitäytyä yhteen tyyliin, enkä rooliin. En halua olla näkemättä ihmisissä hyvää ja kaunista, hauskaa ja hullunihanaa! Eikä näitä kommentteja saa ottaa liian vakavasti! Vappu tulee, naamareita riittää varmasti kaikille.

Iki-ihana Julie London itkee joen verran:
http://www.youtube.com/watch?v=ByUOFV5TusE&feature=related

Iki-ihana Jane Fonda kokee avaruuden mustan aukon:
http://www.youtube.com/watch?v=qC1zYEyUlCU&feature=related