Waroitus: teksti sisältää valkaisuaineen himmentämää tajunnanvirtaa:

Se on ihana! Se toimii kuin ajatus, Se tietää mitä tahdon. Sain ihan tajuttomat kicksit Siltä! Olen vieläkin ihan tajuttomassa tilassa...

Jep. Se on nimeltään Sniff ja se on uusi Voima Tahna, joka valkaisee ja desinfioi. Vietin eilisen päivän kylpyhuoneessa. Kyllä nyt kiiltää ja ikkunasta tulviva valo lisää säihkettä!

Juhlani alkoivat noin tuhannen sukkaparin lajittelulla. Tiedättehän, jos sukalle ei löydy paria, se laitetaan pussiin odottamaan, kunnes on aikaa etsiä sen pari. Lopulta kylpyhuoneen nurkassa on säkeittäin sukkia. Perheessäni on monta sukunkuluttajaa, ja koetin ratkaista pulmaa ostamalla vain mustia sukkia. Kun mustia sukkia on montaa eri kokoa, lopputulos on kaaos, kaikesta huolimatta. Kadonneen sukan metsästys jatkuu. Eilen siihen meni parisen tuntia.

Kylpyhuoneen nurkkiin pesiytyy purkkia, purnukkaa, lehtiä, meikkejä jne. Niitä raivasin varmaan tunnin. Onko tässä tuubissa vielä jotain, mikä tää pullo on, entä tämä takkuinen huisharja? Tyhjennyksen jälkeen alkoi kiivas jynssääminen, joka kesti tuntikausia. Käteni haisevat yhä kloriitille. Siirsin pesukoneen, irrotin hyllyt, pesin ja hinkkasin. Parissa kymmenessä vuodessa on kylpyhuoneeseen pinttynyt likaa ties minne, vaikka sitä toki onkin pesty silloin tällöin. Ainoastaan katon pesussa fuskasin hieman.

Seinien valkaistuessa minulle valkeni jotain muuta. Tämähän se ongelmani on: liiallinen perusteellisuus! En osaa tehdä asioita pienesti tai huitaisemalla. Kun kerran pestään, niin sitten pestään kunnolla! Teen kaiken kybällä, vaihtoehtoja ei ole. Kai se kirjanpitäjä-äidin päättäväisyys sittenkin on minuun periytynyt, vaikka olenkin hunsvottina itseäni pitänyt. Toisaalta äidillä oli kyllä selvästi enemmän aikaa kiillottaa kotiaan kuin minulla.

Joo, mietin kyllä, että on tämäkin tapa viettää lauantai-iltaa.. Niin monet kerrat olen naureskellut, että kun koti ei ole ihan tiptop, on todennäköistä, että makuuhuoneessa on elo vilkkaampaa... Totta sekin, että tekemättömät työt painavat turhan paljon. Olen taas ruvennut näkemään samoja painajaisia kuin lomani ensi viikolla.

Heh, meillä on juhlat. Tervetuloa kiiltävään kylppäriin! Taidankin avata kaljan ja mennä pöntön päälle ihmettä ihailemaan... jotta jaksan siirtyä muualle...