Ei syytä huoleen, ota vaivaan Pohjannaula! Tylsyys, masis, väsymys paranoo! Käy keikalla ja lataa akkusi pomppimalla! Tämän jälkeen tiedät olevasi elossa.

promo4.jpg

Lalaa!! Jee! Sain eilen nauttia mielettömästä fiiliksestä Kuudennella Linjalla. Vein Pohjannaulan keikalle 18-vuotiaan saksalaistytön, joka on nyt Pohjannaulan vilpitön fani.

Hän on nyt opiskellut 2 v. suomea. Varsinaista syytä, miksi juuri suomea..(ehkä Ville Valolla oli osansa tässäkin..)en ole saanut selville, mutta nyt tuli taas lisää motivaatiota kielen opiskeluun, sillä hänen pitää saada selville mistä Pohjannaulan biisit oikein kertovat. ;o) Samalla taisi tulla uutta puhtia viulunsoittoon.. Ja minä, minä olin NIIN ylpeä (pride and joy) juurevista, tuntevista, rehellisistä suomalaisista!

Pohjannaula soittaa tavattoman energistä pelimannisuomirockia. Kun päästään lavalle, meno ei hyydy, vaan yltyy koko keikan ajan. Mikitetyt akustiset skitat soivat puhtaasti, viulisti raskaasti rakastaa soitintaan, basisti ja rumpali tykittävät tempoa vääjäämättömästi. Ainoastaan tauko tuotti ongelmia... yleisölle. Musiikkia tehdään avoimin rantein, eikun asentein, myös viikatteilla.

Näin ekan kerran Pohjanaulat Käpylän kyläjuhlilla kesällä 2004 ja fiilis oli huikea. He tosiaan osaavat ottaa yleisönsä! Tämä bändi on ehdottomasti nähtävä LIVEnä! Jatkakaa pomppimista!

http://www.pohjannaula.net/yhtye.html