Hehehe! Vai kommentoid..eiku komennellaan täällä! ;o) Tui hämmästeli mihin olen kadonnut. Aloitan keskustelun - ja katoan. HYVÄ! Olenpa mielissäni, mukava kuulla, että teemat kiinnostavat. ja kiinnostavathan ne, kun kaik me tässä yhteiskunnassa ja ajassa koetamme elää. Osa meistä vieläpä koettaa kasvattaa jälkeläisiäänkin tähän maailmaan.

Prkl, kunpa voisinkin olla (ala)PÄÄtoiminen blogisti! mutku, Virtuaalielämän lisäksi ilmenee välillä muutakin, tänäänkin istun koko illan muualla, ensin teatterissa ja sitten piiiitkällä illallisella. Njam.

Tui, tuota juuri koetin siinä Kikan kuvassa avata. Pelkoa ja kateutta. Pelko lienee lähinnä kasvojen menettämisen pelkona, joka huumoriin usein liittyy. Riski mokata hauskana on suurempi kuin tuppisuuna. Minulla on valitettavasti kokemusta tästä, nuorempana koetin yksin liikkuessani heittää läppää sekä miesten että naisten kanssa. Naiset katsoivat lähes poikkeuksetta hitaasti ja poistuvat. Miesten kanssa ei ollut samaa ongelmaa. Pari viikkoa sitten sain houkuteltua seurueeseen mukaan viehättämän yksin liikkeellä olleen naisen, mutta porukassamme olikin myös miehiä... Harvinainen poikkeus oli kerran: eräs nainen istui pitkään seurassani, mutta hävisi salamana kuin aloin kertoa miesystävästäni...

Ja se kateus. Seksuaalisuus on valtava voima. Kyllä naiset pelkäävät omasta puolestaan. Heheh, minua naurattaa kun nuorisoni puhuu kuinka 'joku kundi vei jonkun muijan'. Sanon aina, ettei niitä kai noin vaan viedä? Kai ne muijatkin jotain päättää. Samaa puhutaan tosinpäin, ja aikuiset myös: Se nainen vei ex-mieheni... puuuuh!

'Käyttää seksuaalisuuttaan suoraan' sanoi Tui. Minä sanoisin 'näyttää seks..'. Tämä aika on täynnä seksiä, kiimaiset naaraat kiemurtelevat mustien miesten edessä musiikkiideoissa ihot öljyttyinä.. Jostain luin, että mustat naiset voivat jo valua maahan valkoisen miehen edessä, mutta valkoista miestä ei veiläkään laiteta musavideoissa mustan naisen jalkain juureen. Amerikka on uskomaton maa.

Samaan aikaan nainen virkatehtävissään Suomessa koettaa näyttää uskottavalta. Mielikuvissa kuvitellaan sitten sukkanauhat sairaanhoitajan virkapuvun alle..Riittävästi mummoja kääntäneenä ei varmasti uupunut sairaanhoitajana ajattele ekana olevansa seksipommi. Mielikuvahan on viehko, minäkin pidän kovasti siitä, hihih.

Naisen seksuaalisuus on riski. Vielä sata vuotta sitten nainen oli miehen omaisuutta, miehen holhouksen alainen. Olen viime päivinä pyöritellyt mielessäni Raamatun lausetta: "Synti on se, jos ei kiimaista naista auta". Huhuh, aika heviä. Aikamoisia paineita tuo luo, joskohta miehille, kuin naisillekin. Tiedän mitä on toistuva, yhtäjaksoisesti torjutuksi tuleminen, se on tavattoman surullista. Se on täydellistä yhteyden menettämistä.

Näitä tässä siis pyörittelen ihmisen ikävää toisen luo, yhteydenkaipuuta ja kateuden kieltämisen tragiikkaa. Todella toivon, että keskustelemalla avoimemmin tarpeistamme, kaikista niistä, loisimme parempaa maailmaa - kaikille.

Ps. Sydämellinen kiitos kommentoijille! Kunhan ehdin, täytyy kirjoittaa myös Elviksen kommenttien herättämistä ajatuksista. Teemoja ja näkökulmia tosiaan riittää!