Tätäkin on pakko mainostaa, ohjelmaa rauhoittavista lääkkeistä. YLE1-RADIO-ohjelmaa tänään ja huomenna kuultavissa. En ole lääkkeiden, siis minkään lääkkeen, vastustaja. Epäilijä olen. Kaipaan aina asioille vastapuolta. Tahdon kurkistaa peilin taakse, ikkunoista sisään. Ihmettelen, tarkastelen asioita monelta kantilta. En usko yhteen totuuteen.

pills.jpg

Minusta lääketehtaiden valta on suuri. Olen huolissani siitä, että nykyisin ihmiset saavat pillerin, kun voivat huonosti. Se on helppo ja nopea ratkaisu. Mutta entä, kun nopeasta ratkaisusta tuleekin pysyvä? Mitä merkitse Vanhasen hallituksen alkoholipolitiikassa pieni verohelpotus? Valtion kassaan saatiin hieman lisää varoja - nyt. Entä ne varat, jotka joudutaan maksamaan ,kun nähdään mitä tämä linjaus aiheuttaa muutaman vuoden päästä? Voidaanko niitä edes korvata rahalla?

Rauhattomat ihmiset

Lauantaina 21.10.2006 klo 14.05 - 14.55, toinen lähetys sunnuntaina 22.10.2006 klo 22.05-22.55

http://www.yleradio1.fi/dokumentit/id7973.shtml

Muutama vuosi sitten minulle sanottiin, että syö vain niitä e-pillerietä huoletta. Kyllä ne on jo Afrikan naisilla testattu! Kului jokin aika. Nuoret naiset alkoivat kärsiä päänsäryistä ja saivat aivoveritulppia. Miten pitkään siis lääkkeitä tulee testata? Entä rauhoittavat, kauanko ihmisen on rauhoituttava lääkkeillä?

Olen syönyt mielialalääkkeitä. Kokeilin kolmea erilaista. Vasta neljäs oli edes jotenkin sopiva. Yksi teki minusta tunteettoman zombien, en itkenyt, en toisaalta nauranutkaan. Yksi lääke nukutti, 17-tuntiset yöunet eivät riittäneet. Yksi lääke vei seksihalut - sen viimeisen iloni...

Pääsin terapiaan. Minulle se oli paras vaihtoehto. En sano, että se sopii kaikille. Kuten ei lääkkeettömyyskään. Mutta vaihtoehtoja olisi syytä olla - olemme nääs erilaisia.