Pakko buffata: http://www.waahtera.net/

Ravintola Vaahterassa, Helsingin Konalassa esiintyy LA 24.9.05 mainio ryhmi-ja rokkiyhtye Next Monday! Oivallinen viiden muusikon kokoonpano, josta ei kokemusta ja näkemystä puutu: 2 kitaristia, basisti,rumpali ja kosketinsoittaja. Huom. soitto alkaa klo 21.00, ja jatkuu vähintään seuraavan vuorokauden alkuun. Voit viettää iltasi kokonaan täällä, tai käydä ottamassa erittäin hyvän vauhdin iltaasi!

Voit kokea ensi maanatain jo lauantaina sympaattisessa ja rennossa ravintola Vaahterassa. Sunnuntain voit laskeutua ja rauhoittua... Kannattaa varautua myös ruokailemaan - kohtuuhintaan, jotta jaksaa heilua, kun soitto alkaa.

Ai niin, yksi soittajista on - tietenkin - se mies, jonka vuoksi bluesiin ja rytmeihin sekoisin jo kehdossa, kun broidi opetteli ottamaan bluuskaavaa skitasta. Ei tullut tästä naisesta humpan ystävää, tuli kitaristin pikkusisko. Kun muut esitteli ekojen poikaystävien fotoja, mä kaivoin farkkujen fikasta pörröpäisen kitaristin kuvan ja esittelin ylpeänä: - Tää on MUN broidi! Komea se on vieläkin, heh, ei se siskon silmissä himmene.