Aika moni pitää! Ruisleivän kanssa sopii monenlainen herkku. Eräskin ranskalainen ihastui ikihyviksi ruisleipään  - suklaan kera. Tämä resepti puuttuu tästä kirjasta, mutta kesäisille makuretkille se kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan! Tiedän mistä puhun, sillä osa resepteistä on testattu, jopa allekirjoittaneen perisuomalaisilla makuhermoilla - c'est... très très...délicieux! Mon Dieu!

oyster_big.jpg

http://www.knysnahotel.co.za/pix/oyster_big.jpg

Nyt kaupoissa:

Ostereita ja ruisleipää
9525180948.jpg space.gif
space.gif space.gif
space.gif
KirjailijaEija Limnell
KirjailijaJean-Pierre Frigo
KustantajaKustannusosakeyhtiö Nemo
Sidosasu: Nidottu, Kieli: suomi flag_FIN.gif
Julkaistu: 2007, Sivumäärä: 131
Painos: 1
ISBN10: 9525180948
ISBN13: 9789525180947

Hinta19,80 € (veroton 18,33 €, alv 8%

finnish_rye_bread.jpg kuva: www.vaasan.com/.../index.jsp.

Kirjan kirjoittajat kertovat: "Ostereita ja ruisleipää sai alkunsa Aligren torilla Pariisissa, missä sekoittuvat maailman eri kulttuurien ruokaperinteet. Siellä ymmärsimme, että eri kulttuurien ajatuksia ja tapoja voi yhdistää toisiinsa onnistuneesti. Koska toinen meistä on suomalainen ja toinen ranskalainen, päätimme selvittää, miten Suomen ja Ranskan ruokakulttuurit voisivat kohdata toisensa.

Tässä kirjassa haluamme ranskalaisen ajattelutavan kautta avata näkymiä siihen, miten Suomessakin voisimme arvostaa enemmän omaa ruokakulttuuriamme. Haluamme tuoda suomalaisen ruoanlaiton perinteet nykypäivään ja arvioida niitä kansainvälisellä mittapuulla. Suomalaiseen ruokaan voi hyvin yhdistää ranskalaisia viinejä." (Esittelytekstiä)

http://www.nemokustannus.fi/kirja/kirja_ostereita_ruisleipaa.htm
http://tammi.adlibris.com/fi