Rakas Kelan hallinto,

pyydän kunnioittavasti voida saattaa tietoonne, että lapsilisän yksinhuoltajalisän maksaminen allekirjoittaneelle voidaan lakkauttaa 1.5.2008 alkaen, sillä silloin talouteeni muuttaa Mies.

Liki kymmenen yksinhuoltajavuoden jälkeen tämä toki on suuri ihme, niin itselleni kuin asianosaiselle Miehelle, josta siis on vakavin ja vakain aikein tulossa Rakas Avopuolisoni.

Muutama vuosi sitten Te tiedustelitte minulta, josko luonani jo asuisi Mies tahi Joku Toinen Aikuinen, joka mahdollisesti osallistuisi kulujeni maksuun.

Postitin silloin kuuliaisesti kieltävän vastaukseni kyselyynne, mutta jäin silloin pohtimaan olisiko Teillä ollut jotakin vinkkejä tahi neuvoja Miehen/Toisen Aikuisen hankkimiseen, jotta perheen henkinen hyvinvointi, vastuunjako ja taloudenpito merkittävästi kevenisivät. En ole löytänyt palveluhakemistostanne
osiota: "Puolison hankinta yksinhuoltajille".

Olen nyt kuitenkin onnistunut suoriutumaan Toisen Aikuisen Hankkiminen Perheeseen -projektistani omin toimin ja Tulevan Puolisoni rakkauden täyttämällä avustuksella.

Kiitän Teitä lämpimästi Yhteisistä Vuosistamme, joita toki on vielä jäljellä 1 vuosi 10 kk (jonka jälkeen Kolmoseni täyttää 17 v.)!

Parhain terveisin,

Tuuli Suojanen-Tirkistys, ex-yhäiti