Click to view details

Pulppuilevaa iloa, kuplivaa riemua! Miksi se pitäisi piilottaa, kun en mitenkään kykene!

Kuin yrittäisin tunkea täpötäyteen matkalaukkuun toisen matkalaukun sisältöä, istuisin päällä, ja aina tursuisi jostain… ILO! Viulut, bassot, pianot, banjot, kitarat, rummuttimet - musiikkia kaikkialla!

Kyllä. Olen varpaankynsistä viimeisiin hiuksenkärkiin rakastunut.

Aluksi pohdin, että tämä ehkä menee ohi, tämä on unta, matka on liian pitkä, ehkä en osaa, uskalla…nyt, puolen vuoden jälkeen en pohdi.

Ei. Ei ole enää ehkää missään. Tämä on kyllä.

Eivätkö kaikki rakastuneet tee kuten k.d.lang alla olevassa videossa? Kysyvät kuka olen, kuka tuo on, en osaa selittää tätä kaikkea. Vain suudelma, vain hymy, ele, katse - ja aurinkoa kaikkialla! Kaikki keinuu ja on liikkeessä yhtä aikaa, mielessä tanssii 'Sinä'!
 
Olen kokenut Hänen kanssaan elokuvamaisia Hetkiä, kuin olisimme yhdessä kirjoittaneet ne etukäteen. Kuin Hän olisi odottanut vuosia minua - ja minä Häntä. Olemme olleet syväjäässä. Vaikutamme toisiimme kuin suunnaton lämpöaalto!

Tiedän, tämä kuulostaa Suurelta Tarinalta. Olemme kumpikin tiukitavallisia tallaajia, olemme olleet vanhempia, hoitaneet lapsiamme, kantaneet vastuumme töistämme, sitoumuksistamme.

Haluan uskoa, että me ns. tavalliset ihmisetkin kykenemme kohtamaan Suuria Tunteita. Liian usein pelkäämme, huolestumme, varomme, väistämme. Olen varonut, liian usein. Siksi en enää jaksa, en tahro!

Valitsin täysin tietoisesti k.d.langin tähän yhteyteen. Hän ei ole salannut identiteettiään. Rakastaminen on jokaisen oikeus eikä sitä tarvitse muille selitellä, silloin kun se ei vahingoita muita. Vähemmistöt ovat joutuneet kamppaileman oikeuksistaan, ehkä se saa heidät myös näkemään tarkemmin, kirkkaammin - ja uskomaan asiaansa.

Langin tavasta iloita ja nauttia rakkaudesta voi jokainen ottaa oppia. Arki voi olla Juhlaa, kun on uskaltautuu antamaan ja ottamaan vastaan. Elämä voi olla elokuvaa, unta, satua ja totta yhtä aikaa. Näkökykyni on tosiaan muuttunut! Tirkistysaukko, rajaaja on poissa! On laajakuva, joka täyttää koko näkökenttäni: Punaista ja väkevää Iloa!

http://www.youtube.com/watch?v=vY5lmA1FLH0