Blogistania on nar-sissien tanner! Nettitestit ovat kuin horror-skoopit: kukaan ei tunnusta niitä lukevansa, mutta kaikki niitä kokeilevat. Auuu, en voinut olla testaamatta, vaikka tiesin jo mitä taas saan aikaan vastaamalla omasta päästä. Muitakaan ei ollut tarjolla.

Tässä testissä pidin tuosta 'tarkkailijan varovaisuus' huomiosta. Joskus kuvasinkin itseäni termillä ujospontaani. Voin olla yhtä aikaa hämilläni ja silti impulssiherkkä. Joskus olen kyllä ollut oikein käytännöllinen, nykyään veikkaan...että yhä vähemmän. Mistäköhän se johtuu? Irtipäästämisestäkö?

Lomaaa, mitääh? Ettenkö ole loman tarpeessa?!!

Tämän testin nappasin täältä... tai siis Niksulasta, kiitos Feeniks!

***************************************************

Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 60 % Impulsiivinen

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista

Ekstrovertti --------*------------ Introvertti
Käytännöllinen --------------------* Intuitiivinen
Ajattelija --------------------* Tuntija
Impulsiivinen ----*---------------- Harkitsija
(pmmp)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.