<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Pukeuduin kesäfarkkuihin, mustiin teräväkärkisiin kenkiin ja vitivalkoiseen toppiin. Käärmeennahkatakki oli liikaa, tiesin sen, mutta nyt ei voinut tinkiä rock-kliseistä. Odotettavissa on rankkoja elämyksiä, heh.

 

Wow! Mikä kokemus! Lantioni irtosi, pääni räjähti ja sähköiskut kulkivat raajoissani. Hiki roiskui ja hiukseni liimaantuivat niskaan. Vilkaisin ympärilleni. Hurmioituneita, kosteita ilmeitä kaikkialla. Tänään saivat kaikki. Just sitä, mitä tulivat hakemaan.

 

Image of Have a Little Faith

 

The BellRays Tavastialla eilen oli kesän kovin ukkosmyrsky! BellRays soittaa uskomattoman vimmaista ja kiinnostavaa musiikkia. Bändi yhdistelee suvereenisti funkia, punkia, R&B:a, soulia ja rockia. Detroit Rock mainitaan heidän yhteydessään usein, erityisesti MC-5 ja Stooges. Aivan kuin Aretha Franklin (tai Tina Turner parhaimmillaan) yhdistettynä Ramonesiin, AC/DC:n ja Black Sabbathiin yhtä aikaa, seassa intialaista, afrikkalaista rytmiä.

 

Kitaristi Tony Fate taitaa SG:nsä. Faten soitto on energistä mättöä, mutta myös taidokaat revittelyt ja tunnelmalliset jazz-sessiot sujuvat. Bob Vennum bassossa ja Graig Waters rummuissa huolehtivat rytmien nopeat vaihdokset tyylillä. Waters takoo tumpulakapuloillaan kunnon poppamiestyyliin. Vennum taitaa funk- ja punkbassotukset. Lisa Kekaula on itseoikeutettu Stage Queen. Kekaulalla on vahva ääni, jossa sävyjä riittää myös.

 

The BellRays on aivan ehdoton LIVE-bändi! Musiikki toimii levyillä, mutta keikoilla tämä bändi jakaa klassiset rock-orkut viileimmillekin rock-diggarille. Kliseitä saa käyttää, kun ne mixataan uusiksi - ja sen todella eilen tehtiin! Maniac - Detroit Breakdown!

 

Taisi bändi itsekin yllättyä suosiostaan tultuaan Kalifornian helteestä tänne keskelle Helsingin heat'ia. Hikoilivat yhtä tahtia yleisönsä kanssa paidat ja mekot litimäriksi - ja suostuivat silti soittamaan kahdet encoret. Kekaula huuteli innoissaan, ettei olisi uskonut kuinka 'HOT' yleisö Suomessa voi olla!

 

P.s. Bändin kotisivuilla on reilu meininki. Ns. kasettisoittimesta saa kuullakseen kokonaisuudessaan 13 biisiä! Tsekkaa ite!